Festa Barri Espirall 2020

 
Bones, des de l’Associació de veïns de l’Espirall després d’una reunió de Junta, i amb motiu de la pandèmia del Covid19, a pres una de les decisions difícils per tots nosaltres, ja que sa decidit posposar la Festa del Barri Espirall 2020 que celebrem sempre la última setmana del mes de juliol.

Si us pregunteu quins motius ens han portat a aquesta decisió us les exposem alguns de sanitat:
• Tot i que estarem en Fase3 hauran d’estar segurs que el contagi esta molt controlat, perquè les activitats en gran numero d’assistents no hagi un rebrot.
• No sabem encara com estarà la situació per finals de Juliol i preferim mantenir un marge de seguretat ciutadana.
• No sabrem si estarà encara en vigor el distanciament social i l’ús de mascareta encara serà obligatori.
Actualment estem vivint moments difícils per tothom. Desitgem celebrar de tot cor la nostra Festa de Barri, però entenem que no són moments, també entenem que no és el moment més oportú per anar a cercar col·laboradors, ja que amb el confinament les botigues de barri molts d’ells porten més de dos mesos tancats, es el moment d’ajudar-los anant a comprar al les botigues de l’Espirall.

Com han nomenat alguna altra entitat, si d’aquí a finals d’any les circumstàncies fossin més favorables en fer actes públics amb més normalitat, es podria organitzar una festa de petit format, i com no, sempre i quant no superposem cap altra Festa de barri o activitat del Ajuntament, i amb l’objectivitat de donar una mica d’alegria tant a Joves com a Adults.

Des de la Junta lamentem les molèsties que això pugui causar prendre aquesta decisió, però entenem que encara no és el moment. Ja arribarà el moment de trobar-nos tots plegats i poder celebrar-ho com es correspon.
Una cordial Salutació
Att la Junta

Artículos recomendados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Segueix-nos a Instagram